You'r my everything ♥

My baby
idag så flyttar jag dig närmare mig, ingen är gladare än jag & familjen! Måste skriva ett stort tack till min mamma, som stått ut med mig & skjutsat mig till dig så mycket som hon bara kan. Tack mamma, du är världsbäst!
hur svårt det än kan vara, vilka motgångar jag än möter, hur stark än motvinden är, så gör jag allt för dig!

Lara 30/05-11

Idag småhoppade jag Larisen
maria & cassis hoppade också litegrann, busade mest runt på småhinder på 90-1m :) Hon kastade med huvudet och överhoppade galet, glad ponny? :D IMORGON FLYTTAR JAG HON! ska bli så skönt att kunna rida ordentligt och satsa fullt ut på tävlingssesången :)
Ska bli så skönt att flytta henne imorgon!


Lara 27/05-11

Idag vart det ett dressyrpass
Lara var inte helt nöjd ifrån början, men efter mycket hårt arbete kom hon i det där läget där jag vill ha hon. det tar alltid sin tid, men det äre värt :) Har fortfarande inte hittat kamera laddaren, vill ju knäppa kort & filma.

snart flyttar vi Lara, på tisdagkväll :) Ska bli så skönt att få henne nära mig, så jag kan rida ordentligt igen!



Next: Stallet

Nu ska jag åka och rida på min lara i det regniga vädret,
vi håller nog till i paddocken idag, lite övergångar ska vi träna på :)


ILY!

Wild horses - natasha bedingfield


Frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund :) ask what ever u want


Nytt träns & Martingall

Jag funderar starkt på att köpa nytt träns & martingall till Lara
Vi rider ju i samma på både träning och tävling nu, vill ha detta under på tävling och det andra bara till vardags. Men det ska ju inte gå i brunt, utan det blir i svart. Vad tycker ni? Jag tycker det är stilrent, förut ville jag ha en massa bling överallt men nu tror jag att den tiden är förbi :)
Hiss vs Diss?

Thanks sister♥

Jag fhar fått världens finaste schabrak utav min syster Lina!
Ett ljusblått Glen Gordon schabrak! det var en försenad julklapp, och jag har tittat på det här schabraket länge,men plånboken har sagt starkt nej åt det! Men nu har jag det, tack så jättemycket lina, Hon kommer vara så fin i det på tävlingen dem femte :) thanks again sis, u made my day!


Lara 26/05-11

Idag red jag ut med Maria & hennes häst Cherokie
Det var supermysit, måste verkligen hitta laddaren till kameran så jag kan knäppa kort, vi red på en strandväg och det var så himla fint, superfint verkligen :) Sedan kom vi till en stor äng, och vad gör hästen? SKENAR! hon var så söt då hon bara drog iväg, öronen rätt framåt och sträckte ut sig ordentligt, älskar när hon tar för sig sådär!:)



Lara 24/05-11

Idag blev det hoppträning med Larisen
Hon var jätteduktig, rev inte en endaste gång, hoppade verkligen perfekt och tog för sig, och hon var väldigt busig, bockade och slängde med huvudet :) Slutade med en bana på 1.10, nu är vi klara för hopptävling den femte!


en sur sötnos i sitt gulliga täcke :)

Hoppträning idag ♥

Idag blir det hoppträning med LilleLarisen!
undra vem som kommer vara överlycklig? 


write later :)

Min biff!

Next: Kliniken

Nu åker snart hela familjen med Linas häst på kliniken
Jag är så nervös, jag har drömt jättemycket mardrömmar inatt om detta. När vi var på tävling i helgen som var, så markerade hon på frambenet ganska så mycket i skiritt, men i traven så tar hon för sig. men nu på träningarna som varit så har vi hoppat banor på 1.10 -1.20 så jag vet inte, då har hon varit flera cm över och hoppar med rygg och benen långt uppe. men man vet ju inte, hon spänner sig ju så mycket när vi arbetar i dressyr. Men hoppas såklart med hela hjärtat att hon mår bra! Men samtidigt, om hon har ont så är det en väldigt ärlig häst som hoppar så pass bra med smärta. tänk då utan?! Ialf, hon håller på att tjuvstannar o grejar. så tror nog det finns nått, men hoppas isånnafall att det bara är något väldigt litet. Men också, fullblod är känd för att ha väldigt ömma hovar, vilket bettan har. såfort hon är utan en sko bara, så går hon jätteknepigt. Folk har ju försökt avla fram bättre hovar på dom men inte lyckats hitentills. NU HÅLLER VI TUMMARNA!♥

soon baby, very soon ♥

det är rätt så tungt just nu..
Kan inte rida min Laris varenda dag, eftersom hon just nu står flera mil ifrån mig. Viskan, åå. varför skulle jag ens flytta dit? Blir så förbannad på mig själv hur jag kunde vara så blind? "Karln" är ingenting för mig, ingenting! Nu har jag ju flyttat hem, och det finns banne mig ingen stallplats förrens första juni. det är väldigt snart, väldigt nära och väldigt efterlängtat! Jag ska flytta henne till njurunda, tillochmed promenad avstånd från där jag bor nu. Så skönt det ska bli! Vi har missat massa tävlingar nu prgav att jag bara kan rida henne varannan dag:( Men nu ska vi komma tillbaka igen, ska bli så otroligt skönt att få komma igång med träningen igen,tävla, hoppträna, dressyrträna så mycket som jag igentligen vill kunna göra redan nu denna sekund. Jag hoppas verkligen att tävlingen i njurunda den 5juni blir av, dom brukar ställa in den för det blir för få anmälda. Men om det blir, så ska jag och Lara verkligen göra vårt bästa! Jag är ju hyffsat mycket peppad, tror hon också längtar efter att få tävla, eftersom det är det hon gillar bäst!

Lara 22/05-11

Idag fick Lara tio ♥ av tio möjliga!
Hon gick som en klocka, vi red i paddocken och jag hade bestämt mig för ett jädra fint dressyrpass och det vart det. Vi red mycket efter fyrkantspåret så jag skulle försöka få henne rak, & det gick bra nästan påengång :) sedan så tränade jag på små volter, byta varv ofta, galoppera fort på långsida och korta så mycket som det går på kortsidorna! det gick också bra, jättenöjd! Efter ridpasset fick hon en massa bullar (hon äter allt Lara) sedan svampade jag av henne, och hon rullade flera varv i hagen efteråt!:D


Biffen!

My shining star ♥

Jag har sökt jättelänge
Efter hon som har min förra B-ponny Kung Konrad! Och tro på fasiken att jag hittar henne, på facebook! underbart medel fb, hah! Hon har tävlat i helgen på högbo, Emelie berg tipsade mig om det :D Här finns lite bilder och så lite resultat! Tog lite biler ifrån Rebecka som hon heter, hennes facebook! Måste bara säga att han är ärligt den snyggaste b-ponnyn jag sett, han är liksom inte sådär spinkig o tanig, utan biff med en massa muskler och en jädra utstrålning! Jag ska lätt åka och titta på dom i sommar, saknar min knodd så mycket!


Den här killen älskar verkligen att hoppa!
Ägaren innan mig gick sm med han, jag gick upp till LA med honom, albin som hade han innan Nu rebacka gick sm med honom, och rebecka vinner o placerar sig bra i msv idag! Han är född -94 Kungen, alltså 17 år! När han blir pensionär ska jag försöka köpa tillbaka honom så han får vila hos mamma ♥

Lara 19/05-11

Idag blev det ett int. dressyrpass
Lara gillade det verkligen inte, red en och en halv timme och jag fick som jag ville sista kvarten, är hyffsat slut i alla kroppsdelar nu, inkl. huvudet! Men när det väl släpper, då hon blir avslappnad.  Då blir hon grymt fin! :) Har inga bilder/filmer att dela med mig utav idag, mn ska försöka ordnas nästa gång!



Next stop: Njurunda ryttareförening 05/06-11

Snart äre dags för tävling!
Blir 90 & 1meter på njurunda, längtar :)!

Lara 18/05-11

Idag red jag ut med Maria!
vi var borta i över en timme, vi red långt och galoppade jättemycket :) Larisen tyckte att det var superroligt! Sedan påvägen hem så hoppade vi runt på terrängbanan, har aldrig hoppat terränghinder med Lara, först förstod hon inte och typ "gick" över hindren, men sedan när hon väl förstod så vart hon skitbusig, hoppade jättebra och vände tillochmed upp själv mot endel hinder :) LIKE!

Här är lite mysbilder på hon i hagen




Nystart!

Oj vad längesedan jag bloggade
Men jag har verkligen haft FÖR mycket annat för mig. jag har haft lite saker att styra upp, bla att jag har flyttat hem igen :) det känns hundra gånger mer än bra. Jag & my ex har gjort slut och jag är lyckligaste tjejen på jorden, mitt beslut som jag funderat över länge & nu tagit steget :) 

fast det var ett tag sedan det var nu
Lara står kvar i viskan, tråkigt nog :/ Jag har ingen stallplats förrens första juni! Så det är bara åka 10 mil om dagen, men så äre och är glad att jag har en sån pass snäll familj som ställer upp för mig & Larisen!

Nu tänkte jag börja blogga igen
Här och på min vanliga blogg :) Tänkte även be min syster fräscha till det så det blir nytt&fräscht allting!

RSS 2.0