Det bästa med livet


I ♥ U

Titta så fin hon var idag, my baby lari!








Finns ingen finare än du
Jag älskar dig vännen ♥


Lara 30/09-10

Idag blev det lite jobb i paddocken
Ställde upp ett litet hinder på mitten och trippade över,
hon tyckte det var jätteroligt och tog i jättemycket :) sötisen!
Imorgon blire långritt i skogen! MYS


Cuutie!

Lite bilder på Lara&Bettan från hagen igår, Bäbis stortrivs!




Och en väldigt söt rosa mulis


New place

Här har ni lite bilder på stallet i alnö, där jag har Lara nu. Stor trivs!






LOVELY :)


Lara 28/09-10

Idag blev det en uteritt med Larisen
vi red runt lite på okända Alnö, hittade lite vägar och njöt av strålande sol, awesome väder! Sedan vart det lite trav i paddocken, hon var jättemjuk och fin idag!

Jag hade helt glömt
att jag skulle knäppa kort på nya stallet där vi står. ska fixa det imorgon, ladda upp kameran ikväll :)


OJ!

Jag har inte varit en hejjare på uppdatering

ska försöka ta igen lite idag :) I helgen så flyttade jag och syster Lara & Bettan till alnö, Jerker var snäll och hjälpte till med att köra oss! Det ligger i nacka på alnö. det är betydligt mycket bättre än Huljen sjögräs, skitställe. så glad att jag slipper alla störande människor, leran och skit höet med mögel, rekommenderar verkligen inte det stället, huhu!

Så igår vart det en uteritt med Lina, en tjej som rider i det stallet. Hon visade lite vägar man kunde rida på oså. Vi red upp för en jättebrant backe, det var jättekul!

Idag ska jag och syster försöka hitta fler vägar och utforska miljön :) Ska ta med kameran och knäppa lite kort på stället och när jag rider osv.

Lara har även fått Trivsel prickar på mage & rumpa. Hästar får som små prickar i pälsen när dom trivs, glädjer mig att se att hon mår bra, får det bekräftat!

Men somsagt så hörs vi senare!


stallet - travskolan

Nu ska jag och mamma åka och släppa ut hästarna
det regnar ute så blir lillelaris fina regntecke med rosa stjärnor på :) sött! Efter det blire travskolan, hoppas vi inte ska köra i regnet, får så lätt urinvägsinfektion när det är kallt ute, då menar jag skitlätt! jättejobbigt :( efter travskolan så ska vi köpa foder sedan åka till stallet. Om vädret tillåter så blire ett dressyrpass. Har laddat kameran så ska be någon filma, om vädret tillåter somsagt!


Lara 20/09-10

Idag blev det fyra varv på travbanan
Skirittade ett helt, travade ett helt, galopperade ett helt, och skirittade av ett helt :) Hon var jätte duktig, tränade lite halv halter emellan och lite tempo byten, mycket bra ridpass!


svar på tal

Lisa om Bilder sedan tävlingen 18/09-10:
Grymt snygg ponny har du! å grattis till framgångarna i helgen!
en bra hästblogg jag kommer kika in till igen:)

Svar till Lisa:
Tack så mycket Lisa :) Ja jag är jättenöjd med helgen, bästa vi gjort tillsammans! Hoppas du kikar in igen, kommer snart en två dagars tävling med mer LA och filmer :D

Bilder sedan tävlingen 18/09-10






Kolla vad jävla fin man kan vara!
I love you baby


Tävlingen 18/09-10 Näsets ryttarsällskap FILM LA

Lite dåligt kvalité,och en nervös syster som är så charmig med sitt smackande ;)


Vi gjorde så bra ifrån oss!
Jag fick jättemycket beröm för den här rundan, och vi fick oss en rosett på femte plats :) sjukt bra! Hon kom bra på alla hinder. dom två sista tappade jag stigbyglarna på, så vart lite vinglit där men vi klarade det iallafall! Nu har jag en massa självförtroende för oss till nästa LA. Nöjd tjej!


Tävlingen 18/09-10 Näsets ryttarsällskap

LB:
på framridningen och framhoppningen skenade hon, haha skitgullig, var nära att rammla av i leran när hon bus bockade. tur jag inte gjorde det! Somsagt, första inomhus tävlingen på ett år. en övertaggad söt ponny, som skulle helst kolla på allt annat utom hindren, slutade på åtta fel.

LA debuten:
DANANANAN! :D JAG KOM FEMMA! WOOHOOO! gick så sjukt bra alltså, vi rev bara ett hinder! Tre kombinationen gick as bra. sedan så hoppade hon verkligen huuuur högt som helst över, höll på att rammla av flera gånger över hindren :D Ni ska få film ikväll!!!


Tävling i näset idag!

Idag blire tävling, LA debuten idag :) sjuuuukt spännande. vet att vi kommer klara det, bara inte jag blir nervös och pillar i hennes mun för mycket,då får vi alltid ett nedslag. men jag ska försöka att inte vara det, inte så lätt men :D Massor av mina vänner kommer och tittar, känns så bra att så många peppar mig inför det här :) plus ni läsare som kastar in fina kommentarer om mig och Lara!

nu ska jag dricka kaffe, sedan blire stallet för att knoppa och fixa till Lara. packa & så. sedan kommer syster med anne & rebecka, plus rebeckas B-ponny Kilda! Dom ska också debitera La idag :) så vi är alla nervösa häst nördar idag. men det SKA gå bra!

tar med mig kameran, så kommer att bjuda på bilder och filmer ifrån båda klasserna. om minnet räcker så ska jag filma rebecka också! HÖRS IKVÄLL!:)


:)

anna om Sweet reader!:
Jag tror också att ni kommer gå nolla! har sett er på några tävlingar, har sett skit bra ut! hoppas att det fortsätter gå lika bra som det gjort för er :)

svar till anna:
vad kul att ni läsare peppar mig inför debuten IDAG :) tack för att du tycker vi gör ett bra jobb på banan :D!!

Dagen före tävling!

Imorgon äre dagen före tävling
alltid lika roligt att vara i stallet jättelänge, göra rent allt, bada Lara, klippa Lara,packa, knoppa Lara och bara göra henne superduper snygg!! det gillar jag skarpt. så det står på listan imorgon :D

LÄNGTAR!!!


I LOVE YOOOOOU!

Lara 16/09-10

Idag joggade jag runt på Lara
sliter inte så mycket innan tävlingen. blev lite här och där, fin like allways :) Imorgon äre dagen före tävling!

Sweet reader!

therese om Imorgon ska Lara skos!:
nolla :D

svar till therese:
Tror du? vad snällt :) att ge mig lite feedback! (Ni förstår, jag skrev i ett inlägg, hur tror ni det går för mig och lara i LA? då skrev hon så!) Tack!!

Lara 15/09-10

Idag fick lillelari nya skor
och värktes osv. slutade med att hon fick jättefina hovar, verkligen en skillnad! :) vart jätteglad, en superduper hovslagare mamma och daddycool fått tag i!

sedan blev det ett dressyrpass, efter ett tag så fick jag pärlan som jag ville ha henne. det tar ett tag med Lara, innan hon inser att hon måste annars kommer hon inte därifrån, men vilken otroligt fin ponny jag har, hon blir så finfinfin efter lite arbete, eller ja. mycket!

3 dagar tills tävling nu, SPÄNNANDE! till er: ni suger på att kommentera :/ ffs


Imorgon ska Lara skos!

Måste ha finfina fötter, min finfina ponny! Jag är så sjuuukt taggad för tävling i helgen, har masserat Lara överallt nu i flera dagar, imorgon, på torsdag, fredag, lördag morgon, hon ska vara riktigt smidig i kroppen, sedan följer jag samma schema jämt dagarna före tävling, ska visa det någon dag i veckan. promise!

Hur tror ni det kommer gå för mig och Lara? ärligt? =)


Lara 11/09-10

I lördags hopptränade jag för mamma

blev till att träna på tre kombination,eftersom hon inte ens hoppade två kombination förut. och för att det finns med i LA som vi ska börja tävla i, slutade med att jag hoppade en tre kombination på 1.20 cm!!! :D ÖVERRASKANDE bra! fifan vad nöjd jag är över henne, tror hon kände på sig att hon var duktig ;) NU BLIRE TÄVLING PÅ LÖRDAG!! peppa peppa peppa!


Lara 09/09-10

Idag blev det ett par varv på travbanan
sedan lite lek och stojj i paddocken, hon vart jättesvettig lillplutten :) Nu laddar vi för LA debuten den 18 på näset! MYCKET spännande måste jag säga. gick ju kanoners när vi hopptränade i helgen på LA bana, awesome! Nu i helgen blire tre kombinations träning, kommer säkert gå asbra. Titta vilken fin bild syrran hittade på mig och Lara sedan vi debiterade LB på färsta, Lara är fin men jag ser mer mongo ut!


Lara 08/09-10

Idag fick gumman vila
ryktade och pysslade om henne istället :) stjärnan min

travskolan

Igår fick vi köra för första gången på travskolan
vi körde med små söta shettisar och gjorde en bana med konor. det var jätteroligt! Jag fick köra en urgullig liten kille som hette kompis!





Och kolla på vår lärares hund, hur jävla söt var den inte? kunde verkligen inte släppa blicken eller sluta krama och hålla i den, JAG VILL HA EN VOFFE!!


Lara 07/09-10

Idag blev det lite slappridning
eftersom det vart ett sånt hårt pass med träning på galoppombyten igår. så idag red vi lite på travbanan och en liten stund i paddocken. Fin som alltid!

Lara 6/09-10


Travskolan nästa!

Men innan det blire vanliga skolan, ska ta ett klassfoto sedan åker vi med våran lärare på Hästskötarlinjen, Anette. till travskolan i bergsåker :) Idag ska vi få köra för första gången, jättekul ska det bli! Några kanske har gjort det förut men inte jag, så ska be någon att filma så ni får se hur jag failar. haha! Sedan efter skolan så ska jag mamma felicia och lina åka och titta på nya stallplatser. Det är nämnligen någon travtränare (ingen stor då hade jag skrivit det, ofc). som bara måste hyra stallet där vi står :( tråkit, men endå skönt. så mycket som varit så trasit där, avslopp hit och dit, inge vatten, skithö, vi kallar det stallsjögräs :) Hihi! Märks det att jag är smått irreterad? Guess so.. Hörs sen ;)


Så j*vla snygg hon är, kolla frambenen!


Lite fräsig hon är :D


Hoppträningen igår!

100 METER:

110 CM


Så jävla fint hon gick asså :) sjukt nöjd!

Here we go!

Nu kommer snart Syster och Andreas, vi ska åka till stallet släppa ut lillelari och dom andra sedan lasta på Bettan och dra emot alsebyggden för tävling! Det kommer att bli jättekul. så vi hörs senare med bilder oså :)


En bild jag knäppte på Bettis igår :)

Lara 03/09-10


News



Schabrak by Hööks



Ridbyxor by Hööks
Skärp med strass by Hööks


Martingall/Förbygel by Hööks


Lara 04/09-10

Idag blev det hoppträning hemma för mamma!
Vi hoppade en bana med lite roliga svängar osv. Vi hoppade tillslut en bana på 110, alltså LA nivå!:) Hon var sjukt duktig idag, mycket beröm till pärlan som gjorde så bra ifrån sig. filmen kommer ikväll!

Min Lara är så jävla biffig och snygg!




Allvarligt, så jävla snygg hon är!!

Laras nya regntäcke!

Hon är så jävla söt i det,
Kommer ifrån Hööks och kostar 500:-






RSS 2.0