Lara 22/07-10

idag blev det några varv på travbanan
och syster&bettan följde med :) Larisen var jättemysig idag, lunkade på och var inte för pigg eller för lat, kunde typ släppa tyglarna i traven och bara va med henne, love those moments!


Lara 21/07-10

idag red jag ut med bäbisen
hon var jättepigg och verkligen tittig på allt som rörde sig, sötann! Travade lite mer idag. snart i full gång igen! Känns skönt, saknar att raca runt banorna med henne :)


Lara 19/07-10

Idag blev det bara en halvtimmes pass
Mina släktingar är på besök så dom fick även prova på att rida. sedan galopperade jag Lara idag första gången på 1-2 veckor. var så skönt, hon var så mjuk och fin. baby!

Gasen i botten

nu drar vi igång
Nu börjar vi komma igång igen jag & Larisen, igår började vi trava ytterst lite :) imorgon också! sedan jobbar vi på och sedan trycker gasen i botten för:

En nolla i LB sedan LA debuten!!
s
ka bli så satans kul! Sedan så hoppas jag vi hinner debitera MSV!


Jag älskar dig gumman!

Im boring today

jag vet att jag varit tråkig idag
har knappt bloggat på Strandardbloggen , men lovar att bättra mig, tills imorgon redan :)

då ska Lina&bettan hoppträna, ska bli kul att hjälpa till, filma o knäppa lite kort. sedan ska jag skiritta och trava Lara litegranna. Sötann min!

Gårdagens outfit:



Mössa och schabrak i färger: Beach marinblå & guld!
Skitsnyggt enligt mig, HISS eller DISS?

Kvällsritt!

Nu ska jag och syster åka till stallet
vi ska ta en kvällsritt på Lara och bettan tillsammans, mysit värre. sedan hem för att trycka i oss sjukt god mat, grillat! Uppdaterar senare med härliga bilder


Näset imorgon

imorgon kommer HON till näset, jag vill verkligen dit och kolla på henne, beundrar hon och hennes hästar. nått jag inte vill missa. Måste tvinga med min mamma, hoppas hon vill åka!

töntigt rosa stalltjej



Lara 14/07-10

Idag fick Lara vila
och idag fick även hon nya skor och värktes om, kanon!

En fråga, mitt svar!

Anna om En fråga, mitt svar!:
Oki .. Den är verkligen jättefin :) Är det inte jobbigt att ha egen häst ??? Hur ofta måste man rida?? Eller förresten hur ofta rider du ??? Eller räcker det att hästen springer sj i hage ???

svar till Anna:
tackar!
det är absolut inte jobbigt att ha egen häst, när man älskar det man gör och älskar hästen så oerhört mycket som jag älskar Lara. Jag rider varenda dag, för att hålla konditionen på henne, hon kan få vila en dag i veckan. men nu har gumman sommarlov :) det finns en lag i sverige som kom till bara för några år sedan, att det är olagligt att bara ha en häst. så en häst måste alltid ha sällskap, mycket bra lag!

This day!

idag så skirittade jag Lara barbacka, red i shorts idag igen, så härligt! idag så travade jag litegranna, stuttsade omkring och såg allmänt rolig ut i paddocken :)




sedan efter vi red, så duschade jag av henne i jummet vatten, hon njöt verkligen med halvstängda ögon,sedan så fick hon en massa mat. Lara är verkligen allätare, hällde upp cola i en skål och hon sög i sig nästan en hel halvliters flaska, sedan så köpte jag kakor med choklad bitar i, hon åt kanske halva paketet :) Så gullig, måste filma någon dag när hon äter godsaker!



här har ni en bättre close up, på mitt nya träns :) kommer somsagt från Hööks,det är diamanter på både pullagrimman och pannbandet, generöst! och hon är urgullig i det!



vår samling börjar växa, vill ut och tävla LA nu :) Men min mor är så himmla rädd för höjder, har hon alltid varit, men snart så. ska nolla en LB till sedan så får jag "tillåtelse" av min skrajja mor.


En fråga, mitt svar!

Petra om En fråga, mitt svar!:
Skulle inte du kunna visa det där massage kitet samt hur du använder det? Fick aldrig se eller veta något om det =)

Svar till Petra:
Här har ni bilder på massagekittet!



Bild1:
Det är hårdplast piggarna består utav sedan är det en räm som jag lägger runt handen, sedan gnuggar jag den i cirklar på hennes rygg och svank, hon tycker det är väldans skönt!

Bild2:
Det är en handske, materialet på den är sträft, den gnuggar jag och strycker under hennes mage, brukar även göra bakom öron och sånna ställen hon inte kommer åt att klia på själv, det är det bästa tycker hon! 

Laras sommarlov

Nu har det snart gått en vecka
sedan Lara fick sitt sommarlov, kommer börja rida vilken dag som helst, måste planera lite med mamma :) men igår skirittade jag henne barbacka i skogen, var så mysit! Hon slickade konstant på mina ben? hon hade säkert saknat mig, babygirl!


Jag tycker Lara ser ut som en hingst på den här bilden?


så jääävla snygg

Gillar dom här bilderna mest, från senaste fotograferingen!:)



DEN HÄÄÄR OVANFÖR, SÅ SNYGG! hon ser nästan ut som en hingst!

En fråga, mitt svar!

Anna om Buuuusig ponny!:
Busig häst du har ... Vart rider du ??
svar till Anna:
Ja hon är mycket busig och söt min lillelari. jag har henne uppstallad i ett stall i huljen ligger typ efter bergsåker - svall :)

Buuuusig ponny!




Lara är en jävlel på att bocka & skjuta rygg
endå har jag bara ramlat av 4 gånger och det blir 5-6 bockningar per dag!

SÖTFIS!

Snyggaste ponnyn del2























Fotograf: frida gröndahl


Snyggaste ponnyn del1




















fotograf: Frida gröndahl


sorry!

ledsen för kass uppdatering
men om ni läser på min andra blogg så förstår ni varför,hemska människor..

Next stop: Stallet

Nu åker vi till stallet!
men innan dess hämta lina på max och köpa en lyxshake bara för dom är så goda!

Tack till er!

Tack till er som talade om att andras stövlar också inte hade kommit!
nu vet jag att dom inte glömt bort mig :)


Sommarlov!

Nu ska Lara få sommarlov
blir längre vila än två dagar :) vet inte hur länge, vi får se. Under tiden blir det en massa massage, skitbra ju! sedan så går hon i en hage som är större än hennes förra, med massa gräs och vatten. tillsammans med linas häst Bettan! Dom har det så mysigt!

ska åka dit vid 4
pussa sönder älsklingn!


Mot stallet!

Nu ska jag lina mamma och felicia rulla mot stallet strax!
idag ska Lara somsagt få vila, ska bada henne och sedan ska hon och systers häst Bettan få gå ute i en gräshage under natten! Dom kommer ha det så mysigt så! Uppdaterar senare med lite bilder oså!

Funderar på att ge LilleLari en vecka eller mer vila, tycker att hon verkligen förtjänar det :) Så ska bara diskutera förslaget med mamma. Lara förtjänar ett litet sommarlov efter allt hårt jobb!


Mina ridstövlar?

alltså herregud, sjukt less!
dom på kings sa att dom skulle komma antingen förra fredagen eller i måndas. dom har inte kommit än? dom ringer inte ens? irreterad till tusen :/ vill ju så gärna ha dom, nu, typ?

Välförtjänt vila

Nu ska lillelari få vila i två dagar
under dom dagarna bjuder jag på en massa massage till henne, tänkte knäppa bild på kittet jag har så ni får se det :) sedan så blire ryktning och pussar, hon älskar att pussas. måste filma och visa hur hon gör, sjukt söt! Surrat med mamma om LA oså nu, blir en till LB sedan debiterar vi LA :) gumman! tänk hon som inte gick över en bom. Fantastisk ponny!


Bildbomb från helgen!






Lördag&söndagens resultat

det här var verkligen inte min helg?
plus att det var nästan 40grader varmt, anyway!

Lördag:
LC = 8 fel

Missade ett hinder i omhoppnignen, glömde banan :( sedan vart jag så arg så vi rev ett.
LB = 8 fel
Jag kom för nära i kombinationen så vi rev båda,helt och hållet mitt fel. annars skitbra och underbar grundomgång, bästa i LB vi haft!

Söndag:
LB = 8fel

Lara var hetare än hetast, så bråkade för mycket i munnen på henne. annars dubbelt så bra grundomgång som lördagen som var perfekt, så överbra :D

Jag är endå nöjd för Lara hoppade verkligen jättebra! :) Josses lillasyster vann mitingen för B-ponnysar, STORT GRATTIS LILLGUMMAN!

Gomorgon!

trötta och glada, är vi i familjen :) Kom nyss upp ifrån frukosten. Vräkte i migg äggröra så nu är jag en aning spyfärdig, ja allvarligt! Alla hår på kroppen pekar rätt ut ? hur ska detta gå..

snart rullar vi emot ridskolan, där Lara står uppstallad och där tävlingarna hålls. det är bara rakt över vägen :) Ne nu ska jag ta en dusch och sedan byta om/fixa till mig en annig. Vi hörs senare, ska be mamma filma idag!


Baby tror säkert vi övergett henne där, huga! :(

Lara imorse!

se hur jävla söt hon var imorse innan vi åkte mot söderhamn


Fun in söderhamn!

Nu är hästtokiga familjerna samlade, består av mig mamma pappa & felicia, josses mamma anne rebecka jörgen o josse såklart. Vi har varit ner på spat och badat, blir en simtur imorgon vid 7 tiden på morgnen. värma upp musklerna!

det är även maskeradhoppning imorgon, rebecka ska klä ut sig till groda och låten "små groderna" ska spelas :D Kommer skratta ihjäl mig! såhär ser hon ut, och såhär värmer dom upp utanför hotellet:




cute reader

Jennifer om I söderhamn:
Hoppas verkligen det går bra för er! Håller tummarna här nere i Göteborg :)

Tack så mycket jennifer, jag peppar somfan nu på hotellet :) Hoppas verkligen på en eller kanske två blågula imorgon ;)!

I söderhamn

vid 2 tiden var vi framme, ställde in Lara i hennes box, gav hö och mat. sedan så bar vi in alla grejer och jag gick banan. en enkel och rolig bana! Josses lillasyster placerade sig 2a i LC, grattis!

Lara var skittänd, hon var verkligen på tårna :D När det var min tur så red jag den bästa grundomgången jag någon sin gjort! kom perfekt på alla hinder, högt över hindren och ett jättebra grundtempo. Men jag rev sista hindret, ett plank :( sur jag vart! Men gumman hade tagit hem det, det vet jag. synd bara att jag skulle bli så taggad och nervös emot sista. Men imorgon måste jag placera mig i båda för att ha en bra chans i mitingen! Josse kom tvåa med apollo, skitglad för att det går så bra för dom, grattis gumman!

Nu sitter jag på hotellrummet, Jag mamma pappa & felicia har precis käkat en god Snitzel (: Mamma&pappa njuter av ett glas vin nere på altanen medans jag myser med lillsis på hotellrummet. Snart kommer anne josse rebecka & jörgen, dom ska också bo här :) KUL!

Nu ska vi snart ner på spa och bada/basta!

Here we go!

Nu åker vi emot stallet, rykta upp snyggingen min och packa ner det sista, önska mig lycka till?:( Hörs senare med uppdatering om resultat osv :D spännande!


En fråga, mitt svar!

Anonym om :
Vad är det för massage kit du har? kan du visa upp det och berätta hur du gör? :) Är det svårt och tycker hästarna om det?
svar till anonym:
klart jag kan visa det, svårt att förklara utan bild. men det kommer efter helgen!

Neverna sätter nu sina spår

Fjärilar i magen, lite halvskakis och förväntansfull :) Jag längtar så mycket! Timmarna går för segt alltså? :( Vill ha fredag klockan 16.00 då första start är!! Jag kommer blogga under hela helgen, bilder & filmer med!


Lara 01/07-10

Idag fick Lara vila somsagt
Badade henne och klippte till henne lite :) plus massage

Packar!

Nu håller jag på att packa förfullt!
Var i stallet förut och packade allt, gjorde 7 höpåsar och massor med mat i tusen hinkar. gjorde ren all utrustning och mamma badade lillelari. sedan fick hon sin massage! Imorgon så ska mamma klippa manen på henne och jag ska rykta henne med pälsglans oså :)

Nu ska jag fortsätta packa mitt
Blir ju hotell så måste ha ridkläder, finkläder om vi ska ut och käka,kläder under dagen,underkläder,strumpor,jeans,shorts.. omg! Jag packar alltid för mycket..


Imorgon ska jag bada min älskling ♥
klippa henne, göra ren alla saker osv :) sedan ska jag ta med massage kittet och ge henne en helkroppsmassage! Hon kommer tycka det är så skönt så my baby


WE ALL LOVE YOU SLASH FAMILY ♥

RSS 2.0