Lara 31/01-11

Idag får Larisen vila
Hon ska få en helkropps massage och lite liniment på benen och knänen. Imorgon ska vi skiritta ut långt, kommer bli jättemys :)


2011 Here we come!


Tävling sundsvallsridklubb 30/01-11

Jappjapp idag var det klubbtävling
vet ni vad det konstiga är? Jag var med i 90cm med bedömning a:0 a:0 alltså omhoppning. och dom andra klasserna var pay and jump. När jag hoppar fram med Lara, så säger dom mitt i tävlingen: "Endast ridskoleekipagé får placering" ..? jaha? Ja vart stod det i propositionerna? ingenstans! Kul då, då kunde jag liks förbannat varit med i pay and jump och Lara hade sluppit stått i finkan i flera timmar? Helt i onödan, plus att man åkt 10 mil.. Nja, lite besviken vart jag på serivcen.

anyway, vi rev ett hinder :) det var på en raksträcka, 2 hinder på raken. så hon bet tag i bettet och sprang allt vad hon hade, gullet mitt, så hon hann inte med upp med frambenen. men jag tyckte det var en superbra runda! Jättenöjd

och om man räknar in mig bland alla andra, så skulle vi blivit tvåa. men fick ju tydligen inte ens vara med på prislistan, men somsagt. om man tittar över allihop så kom vi två, jättebra :D

syster ska skicka film så lägger upp den när jag har den!


Lara 29/01-11

idag fick Larisen vila, ni vet somsagt att det brukar bli så dagen före tävling :) Istället blev det lite shopping till damen, ett par transportskydd :) jättefina och superbraiga!

imorgon peppar vi för tävling, det är så kul att sesången drar igång igen!


I love to fly with you

Lara 28/01-11

idag skirittade vi ut, blev barbakka :) det var så solit och fint och träden var as fina :) så det var supermysit! I helgen har vi jour, det innebär att vi ska ta hand om stallet  mocka ta in o ut osvosv.

hörs imorgon, ska knoppa larisen då!

Lara 27/01-11

Idag blev det några skutt i paddocken, latchade runt lite bara, hon var jätteduktig :) Hoppade ett räcke på 95 cm - 1m kanske. Hon tyckte det var jätteroligt! Fick lite publik av maria och sanna på slutet. roligt! Jag längtar för övrigt jättemycket till tävlingen på söndag!!

efter passet, blev det massage och lite behandlingar, spa kort sagt! haha! sedan fick hon en massa godis och kärlek!

Lara 26/01-11

Idag fick larisen vila
gått rätt så hårt dom senaste dagarna, och måste ju spara på dieseln tills tävlingen :) Hon fick lite massage och liniment osv. Hon tyckte det var så mysit!

Lara 25/01-11

jag red barbacka i paddoken, travade bara runt och busade på :) sedan gjorde vi lite frihetsdressyr, igenom en massa koner osv. hon var så gullig och duktig!:D


anmäler..

nu ska jag anmäla mig till klubbtävlingen på söndag, blir en LC :) delar med mig av startlistorna såfort jag får tag i dom, någon annan som ska dit?

Lara 24/01-11

Idag blev det ett dressyrpass!
måste ju slipa till henne innan tävlingen på söndag. Först värmde jag upp på en slinga på 2 km. sedan vart det paddocken, jag bytte bett idag till ett PELHAMBETT. men detta bett ska jag endast rida med hemma! för hon är så stark och jobbig när jag ska träna henne, inte roligt att sitta och försöka få stopp hela tiden. men det här, funkar jättebra! tror hon märker själv hur skönare och roligare allt vart. anyway, sedan rullade det på och det gick jättejättebra! Imorgon ska vi ut på långtur i bara skiritt och trav!
somsagt endast detta hemma! på tävling är hon inte alls lika stark och jobbig
som tur är ;)

Lara 23/01-11

Idag var Larisen superduper duktig!
Vi red i paddoken, hon var lite jobbig från början, men med lite slit och ansträngningar så fick jag fan till det till sist, jag kunde trava rund på en volt i lugn och fin trav med nästan långa tyglar. och hon gick så fint på tygeln och flåsade på. LOVEHER!



Next: klubbtävling sundsvallsridklubb

jajjemen, jag och larisen ska tävla i en LC :) måste börjas fint varje år. det ska bli jättekul, hoppas syster ska tävla med bettan också :D vill se bettan och lara när dom får träffa varandra igen, hah ser bettan framför mig sätta sig på rumpan. haha!

ska knäppa lite kort på larisen när jag ska rida ikväll :)

Here WE go again!

nu när tävlingsesången drar igång, så ofc så ska min hästblogg om mig och Lara dra igång igen! Jag har bestämt mig, Lara ska ingenstans, hon ska tävla med mig bland dom stora grabbarna :) alltså med storhästarna, jag ska klassa upp henne :) great, awesomeee!

dagen efter julhoppet tävlade vi, på sundsvalls ridklubb, vi kammade hem segern :D och snart, nämnligen den 30 januari ska vi tävla igen där, funderar på att försöka vinna igen :) vore ju fantastiskt att inleda det nya året med en seger :D Så nu får ni hänga med i farten och uppdateringen.

vi håller även på med Parelli, horsemanship! det är en jätterolig grej, tränar det för Anna-lena 2 grr i månaden! ska filma någon gång så ni får se vad vi håller på med (; Jag har ju flyttat Larisen, till viskan. där jag bor nu, tillsammans med min käraste pojkvän Jerker. Ska knäppa lite kort på stället och så, när jag får tillbaka kameran utav syster :)

RSS 2.0