Helt otroligt!


Riktigt grymt!


Frech blogg!

sisådär allesammans, nu drar jag igång bloggen på allvar :) Alexandra var urgullig och gjorde en stencool design åt mig, ett stort tack till henne! Imorgon kan ni se en ny film från hoppträning, tisdagar likamed hoppträning :) Hörs imorgon!

Ny design!

Jag håller på att göra en ny design åt Ida, därför kan bloggen se lite konstig ut :)
/Alexandra


Next stop: 22maj färsta

nästa tävling blir på sundsvallsfältridklubb, då ska vi starta våran första L:B :) kommer bli mycket nerver och spänning då. Hon har inte tävlat så högt min baby! men jag tror nog det kommer gå bra, jag vill hålla nollan. det är ju såhär att vi aldrig haft ett fel på en tävling och alltid blivit placerade, bästa hittills är 2:a i en L:C i bräcke :) det var en riktigt rolig omhoppning så vi satsade lite, och det gav resultat. Ni får gärna komma och kolla alla hästintresserade. Var inte rädd för att säga hej :D


Print från senaste filmen



Hon hoppar verkligen jättefint!


En film ifrån dagens hoppträning:



Det finns många fler men dom lägger jag upp imorgon!

Bilder från dagens hoppträning:




Hoppträning imorgon!

imorgon ska vi hoppträna igen, syster kommer så om det går bra lägger jag ut en film som hon kommer filma :) Blir lite gymnastikhoppning osv.

Lillhjärtat i solen!



Nu ska jag åka till stallet

nu ska jag åka och rida, ska rida ut idag för hon fick ju vila igår efter hopptränigen. Blir i stallet en bra stund för min lillasyster ska på ridskolan så får vänta på skjuss länge i stallet. och det är myyys! :) Kommer förmodligen kanske lite bilder, beror på om jag kommer ihåg det :)


Jag & Lara igår på hoppträningen

här har ni en bild på mig och Lara, igår tränade vi bana på L:A nivå, gick superduper,just look!


Lara på hoppbanan

Lara har väldigt fin hoppteknik, spelar ingen roll om jag råkar lägga henne lite nära hindret så ställer hon upp för mig och gör sitt bästa för att ta sig över. Hon lyfter jättebra och använder verkligen ryggen när hon hoppar. Hon har också väldigt stor galopp, vilket gör att det är svårt att lägga henne rätt mellan tex komminationer eller två hinder på raken på en långsida. Därför är dressyr väldigt bra träning för både mig och Lara. Idag jämnfört med förut har jag uppnått väldigt mycket, På min första tävling på sundsvallsridklubb, en L:C så hävde hon upp huvudet konstant hela tiden. finns film på det i kategori filmer! Nu så går hon nästan på tygeln emot hindren, snärtar till mer när hon lyfter och jag kan lättare få tillbaka henne efter hindret, förut hade jag inte en chans att ta tillbaka henne och räkna galoppsprången, men nu kan jag lätt få tillbaka henne och få en fin samlad galopp. Hon kan hoppa i alla tempon, i omhoppningarna är hon inte så jättesmidig men hon vinner på sin stora galopp och svänga kan hon men tjänar mest på att länge hennes enorma galopp ännu mer. Hon har aldrig rivit ett enda hinder på en tävling, aldrig stannat på ett hinder på en tävling, eller fått något annat fel. hittills! Jag är jättestolt över henne och mig! Ska försöka hålla den nollan, blir inte det lättaste. som syster brukar säga: "måste du alltid rida som en idiot?" alltså motsvarar: Hårt och jobbigt. Men man måste ha tålamod, jobba på, för det ger ju resultat. Jag längtar tills nästa tävling då vi går upp en klass till L:B! Längtar..


Färgstarka stigbyglar


Ni har säkert sett alla jättefina färgstarka stigbyglar,
som kostar dock skjortan för endel ryttare. Nu äre såhär, att det finns en stigbygel för bara 99kronor på Hööks, OCH! ni kan lacka dom själv, eller ja hos min väns pappas företag :) blir billigare i längden och plus att ni kan välja bland alla möjliga färger, kanske metallick? Jag tänker iallfall göra dom här färgerna ovanför! Snabbt billigt & enkelt!

Matcha&Mixa med rosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allting hittar ni HÄR, jag tycker det är supersött med rosa :)


Syster Lina & Lara på volten


Syster Lina & Lara småhoppar


Jag & Lara L:D clearround


Jag & Lara L:C sundsvallsridklubb


Jag & Lara 4a L:C timråhästsportförening


Jag & Lara 4a i L:C timrå hästsportförening


Rött&blått


Välkommen till min hästblogg!

här på horsesoldier kan ni läsa om, min vardag med min D-ponny Lara, våra tävlingar,tränigar,massa filmer kommer och bilder, ni kan ju se kategorierna som kommer bli sprängd laddade med roliga saker! Hoppas ni stannar och tycker det är en intressant blogg, Ni hittar min andra del av livet på: http://tallbergerida.blogg.se



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0