Lara 26/10-10

Idag vart det hoppträning med Lara!
vi ställde upp en bana på fyra hinder, och det slutade med en runda på 1.20! Hon gjorde inga misstag under hela träningen, rev inte heller! Hon var så på tårna, kom inte ens fel en enda gång? Jag är sjukt nöjd och peppad efter dagens träning. här har ni liter bilder och en film när hon klipper oxern!









Lara 25/10-10

Idag blev det lite bommövningar i paddocken
hon var så mjuk och fin idag!:) OFC så glömde jag kameran hemma, vart stress till stallet för att kunna rida innan mörkret la sig. Men det gick jättebra iallafall!


Mys!

Det var jättemörkt när jag red idag
fick ha lamporna tända i paddocken, plus att det var fullmåne!
Och hela staden lyste upp på andra sidan alnöbron



vackraste ponnyn ♥









Lara 24/10-10

Idag blev det ett dressyrpass i paddocken
Lara var en pigg och glad ponny idag, blev lite tjaffs med henne men tillsist så slappnade hon av och kom sådär mjukt neråt som jag vill ha henne. Krävs en 45 minuter tills det kommer då hon är så mjuk och härlig att rida, så jag blev väldigt nöjd med dagens pass!

Imorgon blir det lite bommövningar, om jag hinner dit innan det blir mörkt så ska jag be syster filma, bara för jag har haft sådan dålig uppdatering på sista!


En fråga, mitt svar!

josefine om Dålig uppdatering!:
Varför inte klassa upp som storhäst om du ändå ska ha kvar henne? :-)

svar till josefine:
Det är en plan jag har :) förmodligen så blir det så!

En fråga, mitt svar!

Anonym om Dålig uppdatering!:
Hej Ida! Jag har följt din blogg ett tag nu och undrar om du kommer att satsa på att även köpa en storhäst nu när du snart inte får tävla Lara så du har en att tävla på också eller kommer du bara att ha kvar Lara?

Svar till anonym:
Jag kommer förmodligen klassa upp henne med storhästar och tävla där. Tror också jag kommer köpa mig en storhäst att tävla med också! :) Kul att du följer min blogg, fortsätt med det så får du se hur det blir!

En riktig gobit ♥


Nästa tävling så ska vi köra över dom allihopa


Dålig uppdatering!

jätteledsen! ska försöka sumera lite!

Vi tävlade förra helgen på sundsvallsridklubb. En LB och en LA
Innan vi skulle åka så lastade jag på Lara, knäppte fast henne i ringen under grimman, sedan var jag så sjukt stressad så jag gick därifrån för att packa i sadel osv. då slet hon sig, hon dunkade huvvet uppåt så det blev sånt tryck mot nacken så hon har sträckt en muskel där. såfort man klämmde lite så vek hon sig och protisterade. Dum som jag var så åkte jag på tävlingen iallafall, hon vägrade ut sig i LB och rev tre i LA. Skitdåligt att av mig att åka dit fast hon gjort illa sig, men jag trodde faktiskt det inte var någon större fara. Så nu alla dagar sedan tävling har hon fått intensiv massage av massa massörer och lite annat. Så nu är vi igång igen, hon är prima ballerina igen! Så nu så ska vi ta igen dom två klasserna i Timrå den 6:de! en LB och en LA. sista tävlingen för mig och Lara också. så sjukt sorligt :'/ Fast vi har ju haft så kul tillsammans, jag kan klämma ut en och en annan tår när jag vet att vi inte kan tävla mer, för jag är för gammal.. Men jag ska ha kvar henne och älska henne varje sekund i mitt liv. Hon är bäst!


I LOVE U!

Lara 14/10-10

Idag blev det ett dressyrpass i paddocken
Hon var över förväntat duktig idag :) Jättenöjd! Hon var så mjuk och lösgjord i båda sidor. Imorgon blir det lite bomövningar i paddocken, ska be syster filma!


Tävling på söndag, LB & LA :)


Lara 13/10-10

Idag red jag ut med Lara
lina och bettan hängde på också :) Vi hittade en massa nya vägar, och trampade fram vid sten och stigar. Lara drog iväg med mig. hade ingen martingall så fick då fan inte stopp heller, haha :D Sedan gjorde hon ett glädjeskutt och kastade huvudet upp och ner, Hon tyckte nog att det var roligt!  Sedan vart det ryktning och lite pussar till henne, hon är så gullig my baby


En fråga, mitt svar!

ryttare om Klubbtävling 10/10 - LB:
haha busig ponny ^^,
Har en fråga! vem tränar du för?

svar till ryttare:
Jodu, hon kan dedär med att busa :)
Jag har alltid haft samma tränare, min kära mor! Hon är verkligen awesome, med tanke på att Lara inte hade någon kapacitet förut, och hoppar LA idag. hade verkligen inte klarat det utan mammas hårda dressyrpass och kung hoppträningar. Hon har alltid tränat mig och min syster i alla ponnytider sedan jag var 12. Har varit på andra träningar, landslagstränare, klubbens tränare, och lite andra spännande människor. men dom ser inte varje dag när man rider, hur det utvecklas eller så. Min mamma kan det här! Hon tränar även andra ponnyryttare.

Klubbtävling 10/10 - LB

Första rundan så rider jag fel väg, så fick göra om :) det var bara en clear round. sedan gick vi nolla, ni hör i filmen hur jag ryter åt Lara. men det är för hon bockar, får damp.hihi!


Mina kära ponnyår, är snart slut?

Jaha.. det enda negativa med att ha fyllt 18 är att ponnyåren tar slut.
efter det här året får jag inte tävla ponny mer. Det känns så otroligt pissit, vill ju verkligen hålla på med Lara mycket mycket längre, Jag skulle kunna hoppa MSVA med henne om jag fick nästa år på mig. realy! Hon är en fantastisk häst, hon är så jävla klok också. Hon kan så mycket, och vill så mycket. Och viljan kanske är det viktigaste inom hästvärlden, speciellt hoppning då det sätts mycket krav på hästen. JUST det har Lara, och mycket av det med! Så hur ska jag göra med min pärla? min baby som jag fått till så jävla bra. När jag fick henne så fick man ju inte ens trava på henne, och om man kom ifrån gården med henne var ju frågan. otroligt tjurig var hon, ville inte samarbeta, ville inte hoppa, inte galoppera. ingenting! Och nu när jag "putsat" upp henne ett helt år med hårda pass, tex i 30graders kyla, varför skulle jag då vilja sälja henne när jag vet att hon kommer verkligen att klara mýcket mer? och för att jag tror ingen annan har orken eller tålamodet med henne. Nivet, Lara bockar och håller på att dumma sig hemma ibland. Men på tävling har hon aldrig slagit bakut eller någonting som har med dumheter att göra, fränt va? Jo vet ni varför då? Hon har skalle! Hon är klok, hon älskar lika mycket som jag att hoppa och tävla. Hon ställer alltid upp, Hur fel jag än lägger henne, hur högt jag lägger bommen, så gör hon allt för att ta sig över!

Jag skulle kunna skriva en bok om Lara, så sjukt duktig ponny med sån vilja!
I LOVE YOU BABY



Lara 06/09-10

Lara gick verkligen jättefint!
Hon bockade inte en enda gång, hon var mjuk och vändbar. La en bom i mitten på paddocken och red lite "snäva" svängar på den i galopp. gick skitbra, även att hon överhoppade över bommen, tror hon tyckte det var väldigt kul :)


Pics on baby ♥




THE BEST


Lara 1.20cm


Min elitponny :)


12 dagar kvar!

12 dagar kvar tills tävlingen på sundsvallsridklubb!
LÄNGTAR!:D

Nått ni vill veta/läsa?

Är det något speciellt..
som ni vill läsa om här i bloggen?
Eller nått speciellt ni vill veta om mig eller Lara här i bloggen?

Kommentera din åsikt kring frågorna ovanför :)
så ska jag nog pussla ihop något KUL!


Next stop: Sundsvalls Ridklubb

Snart är det dags för tävling igen!
Det blir på klubben där vi är medlem. Sundsvalls ridkulbb! den 17:de blire en LB & en LA :) Spännande! Ska försöka svänga lite snävare och fortare i båda klasserna, vill ju ha en blågul ofc ;)

Nu peppar jag och Lara för tävlingen, tjohoo!


Lara 01/09-10

Idag fick gumman vila
det förtjänade hon :) Imorgon ska vi rida ut och klättra i branta backar hade jag tänkt. Drar nog med syrran&bettan också. WIHO!


RSS 2.0