Lara 27/02-11

Idag vart det en hoppträning med Larisen!
vi hoppade med pelhambettet och utan martingall, det funkade toppen! Slutade med några oxrar på 1.25 cm :) superduper! Jättenöjd, OFC var kameran slut på batteri : (

TÄVLING I HELGEN!!

Lara 24/02-11

Idag red jag & Jerker ut tillsammans,
Jag på Larisen ofc, och Jerker på en stor häst som heter Basse :) vi red runt hela lindberga, en slinga på ca 2km. Var mysit, vart mest skiritt då basse var så pigg c(: Imorgon ska vi ha lite bomträningar, ska försöka filma!



Lara 22/02-11

Idag var Lara helt p-e-r-f-e-k-t-!
jag är så nöööjd :) Red ett ganska så intensift dressyrpass i paddocken. Till en början så ville hon inte vara med, men tillsist, så gick det super! Kunde rida på en ganska så stor volt i lugn och samlad trav, fint på tygeln, tillsist med en hand, och sedan med båda händerna i luften, utan att hon sprang iväg eller försökte bocka, vart så nööjd!:D
Hon fick en massssa godis sen! LOVELY



Mål 2011

I år ska, SKA jag tävla 1.20 med Lara!
Jag börjar redan nu på en meter. jag ska satsa stor i år! Jag ska vinna en rad 1.20m klasser, massor! Vi ska utvecklas och skina i år!



Next stop: Sundsvalls Ridklubb 5/03-11

Blir en LB där,
eller som det kallas nu när jag tävlar med storhästar "en meter" :) Kommer endå kalla det LB, LA, MSV osv. Tar det som en träning då jag inte har tillgång till ridhus förtillfället.

Lara 20/02-11

Idag blev det lite bus i paddocken,
felicia (lillsyrran) är här på besök :) Hon fick rida en liten shettis som heter Lilla My! Så vi busade runt och sprang över några bommar oså. ett jätteskönt väder var det! Jerker red sista biten också, Lara protesterade lite, hon känner på en gång att det inte är jag på ryggen. sur hon kan bli? Precis så var hon mot mig med innan jag fick bli kompis med henne, lillgosen min!

Filmer ifrån dagens pass 14/02-11:

http://www.youtube.com/embed/MHgqUlZRbKQ
http://www.youtube.com/watch?v=39el_mn7mIo

det går inte att lägga upp dom ordentligt :/
men idag ställde jag upp två hinder och skuttade över med Lara. provade hoppa med pelhambettet, vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu :/ i hoppningen alltså.

Btw, timråtävlingen i helgen är inställd prgav smitta, synd & tråkit :(

Lara 13/02-11

Idag blev det paddocken,
Mycket galoppträning idag, på fyrkantpåret. Hon skötte sig jättebra, hon bockar minimalt med pelhambettet, så otroligt skönt att slippa brottas med henne :) Har små funderingar på att hoppa med det, eller iallafall ett skarpare bett i hoppningen än vanligt tränsbett..och pelham hemma? Vilken djungel, om hon bara kunde sluta bocka och tro hon kan flyga :D

Imorgon ska jag hålla min första hoppträning för Alva :)
två ursöta bilder på bebisen, med lockar :'D



Lara 12/02-11

Idag fick Lara vila,
hon fick lite massage oså istället :) sedan hade mamma köpt ett nytt foder till Lara.
 det är typ samma som hon har nu men med mer vitaminer och miniraler :D
flaschig säck också, rosa och allt ;)



det är för hästar i hårt arbete,
vilket Lara kommer sättas ner i nu :) Underbart!


Lara 11/02-11

Idag var Lara helt underbar!
det var så himla kul att rida henne idag, Jerker gjorde mig sällskap i paddocken, han red på en nordis en sväng. Medans jag satte mig in i ett dressyrpass med Laris. Som ni vet rider jag på pelhambett på dagarna men hoppar med vanligt tränsbett. Och det gör träningarna så mycket roligare, kan för det första få stopp, hon bockar INTE ALLS med det bettet, så vi an ha roligt tillsammans och bara träna alla muskler i kroppen på oss båda.

sedan tog vi in alla hästar, Laris fick jättemycket morisar! Hon tyckte det var så hima gott, sedan stod hon och pussade på min stövel i 10 min? :| Hon är så charmig!


lite emellan

inte bloggat prgav hemska anledningar. inget jag skriver i bloggarna, men så ni vet varför ni inte fått någon information och läseri om mig och Lara.

Film från senaste tävlingen:

damen tog bettet och sprang allt hon kune mot hindret, 4 fel ofc
http://www.youtube.com/watch?v=4dTgMtyEwjM

Lara 08/02-11

Idag red vi ut!
Kom precis hem, det var så fint och mysit :D Solen var framme och Lara var så himla busig! Hon studsa åt alla håll och stog på bakbenen ett ex antal gånger, men det var bara roligt! Imorgon ska vi rida ut igen, fast med mer trav, i hopp om att hon ska vara lite, LITE lugnare ;)



Lara 03/02-11

Idag har lara fått nya skor!
Av en ny hovslagare, Calle! Han var jättetrevlig och duktig. Så nu har jag släppt den "klumpen" ifrån magen! Larisen kommer sakna mig i helgen, jag & baby ska till sthlm och hon kommer sakna oss så mycket, hon ville helst följa med och bo på ett hotell med oss! menmen, haha!


Lara 02/01-11

Idag ska vi skiritta ut tillsammans!
Idag har också lara fått dragit bort båda bakskorna, för dom hade kommit på sniskan. Så fia kom upp och drog av dom. Och imorgon kommer Calle och skor om alla fyra o verkar och så, toppen!


Lara 1/02-11

Idag får Lara vila igen
Och imorgon ska jag rida ut, på en liten skiritt tur! :)

RSS 2.0