On the road to SFRK

Nu ska jag snart följa med maria till hennes träning,
På sundsvallsfältridklubb :) Hon ska hoppträna med sin jättefina 4åriga sto Cassi! Hon är en väldigt fin häst, som inte alls beter sig som en unghäst, lugn & snäll. Plus att hon aldrig tvekat på hinder en enda gång :) Ganska imponerande! Nu ska jag hoppa i skorna, hon kommer och hämtar upp mig när som helst :D

Lara 26/03-11

Igår fick Lara bara skirittas,
För hon har ju nyss vaccinerats :) Jerker ledde runt henne i grimma och grimskaft medans jag satt på och latade mig ;) Rastade båda kort sagt ha-ha



Vaccination Check!

Igår vart lillelarisen vaccinerad,
Glad att jag inte glömde det :) Jobbigt om man ska göra om allting, pjuh! Hon skötte sig bra, röck bara till litegranna :) Kanonis!

En fråga, mitt svar!

Jakob Ahlquist om Slalom:
okej :) Är det så? Trodde att man fick tävla högre eftersom det finns ett par ponnyer som gått ganska höga klasser :)

svar till jakob:
Ja det är så :) Det är skillnad om man "Klassar upp" eller "mäter upp" sin ponny :) Mäter upp, då är den en storhäst resten av livet och i papprena! Klassar du upp,så är det fortfarande en ponny resten av livet och i papprena, men om du klassar upp din ponny får du ej starta ponnyklasser med den och om du säljer den så kan den tävlas i ponnyklasser för då är det en annan ryttare :) Sedan dom "Ponnys" som gått "större klasser" med storhäst är för att dom mäts upp :) Läste TBD och ringde svenskaridsportförbundet nyligen & 120 är maxhöjd för uppklassad ponny :)

Slalom

Häromdagen så vart det lite "slalom" övningar med Larisen!
Hon skötte sig jättebra :) supernöjd!

new shoes

idag ska laisen få nya skor
Hovslagaren kommer mellan 1-2 :) Jag ha en ny sedan jag flyttade Laris upp hit, han är jättebra & trevlig! Innan så ska jag försöka hinna rida ut med Maria. Hoppas det!

Köpt nya lindor till Larisen också, Babyblåa!

Småhoppade lite idag!


Hiss eller Diss?

Dessa coolingar fyndade jag igår på tradera
ett par babyblåa ridhandskar ifrån Jacson, endast 50 kronor!

en bild & hundra ord


Sundsvallsridklubb 1m. 05/03-11

Supernöjd med rundan!:)
red snabbast utav alla storhästar också, funny!

RSS 2.0