My sweet 18!!!

Idag fyller jag hela 18 år, det är helt underbart, vilken befrielse!:D Jag har blivit väckt med sång och presenter av familjen, fått skitifna saker. allt jag önskade mig :D Ska visa allting senare. Nu ska jag mot bergsåkers travskola med klassen. Har på mig endel jag fick! snygg är jag,huhu! HÖRS SEN!


Lara kanske är extra söt och snäll idag för jag fyller år :D


Tävlingen 28/08-10

LC:
pigg galen söt ponny :) vi rev hinder nummer 6 i grunden, men skitnöjd like allways.

LB:
jag måste verkligen träna mer på kombinationer, hon stannade ju jämt på dom förut. men nu när jag fått henne att hoppa det så blir jag osäker själv nivet.. "ska jag ta tillbaka? ska jag lägga henne så eller sådär?" sedan blire krångel och jag rev alltså sista hindret, som var sista hindret i kombinationen. mitt fel, men hamnade stolt på en femte plats :D


Min ponny är bäst!

Tävlingsdags!

Nu ska jag packa ner fika, sedan rullar jag anne och rebecka till hudiksvall för att slåss om priserna. ska bli jättekul! badade Lara igår så hon är ren och fin idag, min stjärna!

Lara 27/08-10

Idag blev det lite lall i paddocken
lite pill och så, mycket arbete i trav, bytte varv jättemycket och fick verkligen med henne i svängarna och små volterna runt hinderstöden. riktigt nöjd!

Förmodligen blire tävling i huddik imorgon! update tonight

Sakletare

Jag och lina har nu letat igenom garaget
efter lite grejer vi tänkte dekorera sadelkammaren med, vi har fyndat endel saker! vi ska även vara kreaktiva och bygga en egen grind! Kommer säkert bli bra. Jag knäpper kort på allt imorgon om vi dekorerat tills dess! count on us


Älskar min bästa ponny Lara


Lara 26/08-10

Idag fick lillelari vila
blev sådant hårt pass igår så hon förtjänade vila och mycket mat och morötter :) Imorgon blire lite annan träning, vetinte rikgit än. ska filma, lovar..

sorry

förlåt för sämst update, men ska bättra på saken :) Nått speciellt ni vill veta om mig? Lara? Framtid? Bakgrund? alltså nått jag ska här, mycket om?


En fråga, mitt svar!

elin om Lara 24/08-10:
oj, vart har du börjat? :)

svar till elin:
Jag har börjat på sundsvalls praktiska gymnasium - Hästskötar Linjen! det är en väldigt praktisk linje, jag gillar den redan fast vi inte ens varit på Bergsåker där vi kommer hålla till. Vi kommer vara med i mycket gymnasium tävlingar, vi kommer resa, vi kommer lära oss jättemycket. Jag kommer lära mig köra häst, känna på hur det är att vara Jokey osv. Jag rekommenderar verkligen denna linje till alla hästintresserade som vill jobba med det man har som intresse, kan inte bli bättre :)

Lara 25/08-10

Idag blev det lite bommövningar med Lillelari
Hon skötte sig bra, fast hon hade lite damp men det har hon alltid :) lite störande en sak men ska skita i att skriv a det (inte md lara att göra) anyway. Blev ungefär ett timmes pass! Nöjd tjej

Lara 24/08-10

Idag blev det några varv i paddocken, lina tränade dressyr för mamma så jag hängde på lite smått :) Tar det lite lugnt med lillelari. Laddar extremt inför LA debuten, ska bli så sjukt kul! Ska uppdatera bättre imorgon, skolan tar kål på mig. inte van vid att kliva upp 6 :|

Jag har börjat en hästskötar linje! SJUKT KUL!

Tävlingen 21/08-10

LC:
Lara var så himmla bra!! helt sjukt, och såklaaaart så rider jag fel väg i omhoppningen, driver emot fel hinder i världens fart och inser i sista sekund att det är fel hinder så drar tillbaka. fanfanfan, annars hade jag LÄTT vunnit, ursäkta språket men fitta också.

LB:
min häst är bäst! Rev ett i kombinationen, men det är skitsamma och det var mitt fel för jag tjaffsade med hennes mun, bajs. MEN DET GÖR INGET! :D för hon var så underbar! SÅ jävla nöjd!

GOD NEWS nästa tävling om 2 veckor blir det LA :D HAPPY!

bilder slash filmer kommer när jag fått dom av syster !

Lara 19/08-10

Idag blev det en ute ritt med emelie och Lina


vi red i en och en halv timme. tappade bort tiden, men vi hade sjukt kul tillsammans idag jag och Lara. vi såg kossor, andra hästar, tiomiljarder duvor som satt på en ladgård, sjukt många. haha! Lara sket ner sig när kossorna kom nära, sedan hittade vi en jättestor äng som vi galopperade galet på! Lara blev alldeles till sig. ASKUL! sedan skirittade vi hela vägen hem, riktigt kul faktiskt.

imorgn blire massa förberedelser. packa hästbussen, bada Lara, göra rent allt.. osvosv! Men vet ni vad, det är så jäkla roligt :) så vi hörs vell imorgonkväll, en nervös och peppad ida skriver då!


Bilder från prommis igår

igår gick jag en liten prommis med Lara, jag gjorde en fläta och satt en rosa rosett i slutet på den. titta vad fin hon är , my baby baby!! Josses ponny Apollo är också med på en bild!







Lara 17/08-10

Idag fick Lara trampa runt lite lätt i paddocken
medans vi kollade på Lina som hopptränade med bettisen. Jag lyckades även ramla av Lara idag, huhu! det händer lite då och då när hon bockar :D söt hon är!

Lara 13/08-10

idag fick lillgumman vila
och imorgon blir det hoppträning, måste få någon att filma så ni kan se hur galen hon är :D haha, hon älskar verkligen livet. hhuhu

Lara 12/08-10

Gud vad det gick bra idag!
jag är så sjukt nöjd, igår så gick det ju inte så bra, massa bråk osv mellan oss.haha! Men idag, så satte jag ner henne i ett dressyrpass igen, och tammefan vad bra det gick! Hon var så sjukt duktig idag, så hon fick massa knäckebröd och andra gosaker :) Hon bytte galoppen så bra när vi bytte varv osv. duktig laris!



älskar dig bebisen

Lara 11/08-10

Idag blev det ett dressyrpass
med mycket bråk, haha! Jag orkade verkligen inte med henne idag. hon drog bara iväg i slängtrav från galoppen, men sista 10 minuterna så fick jag banne mig till det. Sedan skirittade jag och syster av pållarna på asfalten. skitbra för deras senor!


En fråga, mitt svar!

Jessica om Lara smaskar, och dricker cola!:
Va försiktig m cola de är dopingklassat, ger utslag om dom dopingtestar en häst som slickat på handen man har colarester på... Numer är de noll tolerans på dopingutslag, bara så du vet :)

svar till Jessica:
Ja jag lovar att vara försiktig :) nemas problemas.

Lara smaskar, och dricker cola!



söt hon är :')

Jag älskar min Lara,och hennes söta mule!



Lara 10/08-10

Blev inget dressyrpass idag
får bli imorgon istället! Hon såg så himmla trött ut. så jag red ut med Syster ett par varv på travbanan, Lara drog iväg med mig hela tiden, bara att hänga med. Så anyway, imorgon blire ett intensift dressyrpass. ska förmodligen med emelie till stallet 8 imorgonbitti, så då kan jag be henne filma litegranna!


saknar att tävla, men snart är vi ute igen :D

This day

idag ska Lara ridas i dressyrpass

längesedan jag pressade henne i det. hon hatar det, bockar och jävlas med mig, men efter 45 min typ så är hon riktigt fin. ska försöka få någon att filma lite också. Hoppas jag får med när hon bockar sådär stort, sjukt att jag sitter kvar då? haha! men vi hörs senare då :)


Lara 9/08-10

idag fick lillelari vila
hon ansträngdes så mycket igår på hoppträningen så hon förtjänade vila. gumman! Imorgon blire ett dressyrpass, måste ju slipa diamanten min nu när det är en vecka och några dagar kvar tills tävlingen :)

Bloggpaus?

har haft en liten paus!
men är nu tillbaka. har varit i grekland förstår ni, så har inte kunnat blogga och syster/josse/emelie har ridit lara. så hon har inte vilat, utan hållts igång! Igår hopptränade jag för första gången på LÄNGE, hon var helt galen? Lufthoppade mot hindren och bara flög över, bockade och levde om. kul att se att hon tyckte det var så roligt :) Nu laddar vi för en tävling om 2 veckor. såhär lägger jag upp det:

Matfors ryttarförening: en LC och en LB
go for it i LC, sedan försöka nolla LB, om jag gör det blir det LA nästa tävling!

..hoppas verkligen jag nollar! är så sugen på att hoppa stora banor med Lara,hon är så rolig att hoppa, my baby girl! Aja, nu ska jag snart till stallet. filmar lite idag som plåster på såren efter bloggpausen!


Hon vart så glad när jag kom hem, helt sjukt! Hon pussade mig överallt, slickade överallt. sprang emot mig och bara gosade sönder med mig, gumman!

RSS 2.0