Babyn glänser

Och är jättevacker, som vanligt :) kanske råkade dränka henne i päls lans idag igen, haha! Men ska ha mina blåa jacson handskar imorgn så får nog grepp endå :) och sedan ska jag ha det ljusblåa GG schabraket, hon är så gullig i det. Också blå rosett i pannlugg o svans. Btw, jag gjorde min första inbakade fläta i hennes svans idag, aldrig lyckats med det förut. Stolt tjej! Klockan ringer iallafall på kvart i fem, uscha. Åker ifrån stallet halv sju, mickebby ska också med :):):) men nu sätter jag punkt och mattar kudden, hörs imorgon förer eller efter start!

Tur med väder

Kollade nyss upp hur vädret ska bli i söderhamn, det ska bli 22 grader :D vad skönt att det inte blir regn, förstör allting. Jag är sjukt taggad, jag hoppas verkligen vi kommer överrens i helgen inne på banan, som vi gjort nu dom senaste tävlingarna. Vi har blivit mycket bättre i år, jag har börjat ridit med pröva bett i dressyren och tagit bort martingalen helt och hållet och detta har lätt oss längre. Funkar superduper!:) Nu ska jag snart till stallet och pyssla på, mys! Skriver litegrann ikväll, cya

Lara 25/08-11

Red ut med Denise idag,
dottern till Ann som äger stallet :) vi red emot svartvik, tog det lugnt i skiritt & trav, det ska blåsas rätt mycket energi i helgen så tar det easy, imorgon blir det vila.
och imorgon ska Larisen bada
klippad, fläta svans & ha en knopp i luggen, manen blir utsläppt denna gång somsagt :) också blir det till att putsa alla saker, packa allt, packa mat/hö osvosv.. lång dag imorgon :o
var jättelänge sedan hon fick tävla utan knoppar, hon kommer nog tycka det är skönt!

snart stallet

snart ska jag åka till stallet med syster
hon har ju somsagt flyttat bettobus dit, skitmycket bättre än det andra "stället". Skogstur på schemat, vädret är ju verkligen med oss idag, eller? Uscha :( men måste trimma stjärnan min. hörs lite senare
så jävla fin du är baby

next stop: söderhamnshoppet 27-28/08-11

snart är det dags igen!
redan till helgen, det är en tvådagarstävling i söderhamn. jag ska hoppa en meter och 110 båda dagarna, självklart ska jag satsa på meetingpris!:) kommer bli jätteroligt där uppe. hoppas på bra väder också, hatar att rida i regn, speciellt tävla, HÄR har ni startlistorna!



om dom här två 110 går bra
blir det 120 debut i näset den 25 september, hoppas verkligen vi debiterar då :) idag blir det ut i skog och mark & på fredag får lillelarisen vila.då blir det bada + rykta, måste försöka inte andvända så mycket pälsglans. gled ur tyglarna helatiden på matfors,haha! Blir inga knoppar denna gång, hon tycker dom är störig, går och sträcker ur halsen hela tiden och skakar på sig.sötfis!


Fotograf: Lilly blomqvist










tack Lilly för ett par otroligt snygga bilder!
för er som frågade vad det är för kavaj jag har, det är en GPA :)
och tack alla som kom fram och gav mig komplimanger&beröm,
det glädjer mig mycket!


Matfors ryttareförening 21/08-11

1meter
underbart var det, allt stämde in perfekt.sjukt bra runda som gav oss en seger,perfect!

110cm
första 110 på ett år typ. tänkte bara satsa på dubbelnolla, men när vi hoppade sista hindret i grunden,så tänkte jag bara ge gärnet. och det gjorde vi, mot tredje hindret i omhoppningen hann jag inte räta upp henne ordentligt så vi rev det, men who cares? jag ser det som en klar seger för oss! Vi hade vunnit om vi inte hade rivit, men endå glad för vi fick placering på nionde plats :) sjukt bra runda, kärlek till hästen!


RSS 2.0